Seskarö Field day 2013 Avklarad

image

image

Seskarö field day genomfört, fint väder och många besökare som vanligt från hela SM samt OH. Bilden visar ett 50-tal middagsgäster. Vi vill från SK2HG tacka alla besökare och sponsor som bidragit till att skapa en trevlig helg. Mer bilder kommer.

Yngves bilder finns här ===>

image

För åttonde året i rad anordnar vi nu åter ‘Field-day’ på det natursköna Seskarö, där vi hyr Kyrkans lägergård med samlings lokaler stort kök och matsal, vi har tillgång till ett 50 talet sängplatser i olika form som t.ex. 4 bädds stugor, och mera logement likt eller 2 bädds rum. Säng platserna fördelar vi så rättvist vi kan och när en del kommer med husbil eller husvagn brukar boendet fungera bra. Vi umgås, kör radio och lyssnar på föredrag av bl.a SM0JZT Tilman.

Mer info om hur du anmäler dig och preliminärt program finns här=>

Ett 40 tal föranmälda 25/7 =>

Styrelsen SK2HG genom SM2YIP Yngve – ”Hjärtligt välkommna, Yngve”

Sponsorer till lotteriet; DX-supply, Limmared Radio&Data, Microbit, Larssons Järn Överkalix, Allan Nyberg Bygg AB, ICA Överkalix, OK/Q8 Överkalix OK/Q8 Haparanda, Dona Data, Överkalix Radio&TV, Bröderna Mattsson-Hjerpe Skogsmaskiner, Elon Haparanda, Swedol Haparanda, Arbete & Fritid Haparanda, Radio TV Polar Haparanda, Sotaren Östra Norrbotten.

imageimageimageimage

image imageimageimageimage

image