Årsmöte 2024 genomfört

smötet genomfördes i Torsdags med 16 st fysiskt deltagande medlemmar, vilken får ansees som en väldigt bra siffra med tanke på avstånden, Den formella delen genomfördes i rask takt och en ny styrelse röstades fram med små förändringar. Den viktigaste vara att Börje SM2OUY ersätter Sture SM2EEC som  av hälsoskäl avböjt omval. Vi tackar Sture för alla år han varit Kassör. Efter mötet intogs Kanelbullar och Princesstårta och många trevliga eyeball QSO genomfördes då det var länge sedan vi träffats så många, väldigt trevligt.

73 de Micke/sm2oan

Nedan lite bilder, fotograf Bert /GCQ, Anders/GET

Årsmöte Torsdagen den 9 Maj kl 18.00 på Rolfsbacken

klubba_1Det är dags för Årsmöte i Kalix Radioklubb Torsdagen  den  9 maj kl 18.00 på Rolfsbacken. Det blir även i år ett kombinerat fysiskt och digtalt möte där de som inte har möjlighet att delta istället kan koppla upp sig via Digitalt.

Klubben bjuder på fika

Såväl medlemmar som andra radiointresserade är välkommna, meddela gärna undertecknad i förväg om du kommer så vi har en indikation på hur många vi blir. Följande anmälda:

SM2GCQ, SM2CEW, SM2EÚO, SM2IAR, SM2OUY, SM2EJE, SM2PYN, SM2Z, SM2CLY, SM2GXN, SM2IUF, SM2OAN

Instruktioner för digitalt deltagande via Zoom

73 de Micke/sm2oan

Infört ssl på sk2hg.se

https Webservern och wordpress är nu uppdaterad så att den stöder ssl. Därmed skall inte webläsare klaga på att sidan är osäker. Jag har säkert missat en del bilder och länkar men i huvudsak är det nog OK /micke

 

SM2YIP Yngve SK idag

sm2yip-3
Vi har idag den 14 aug nåtts av det mycket tråkiga beskedet att allas vår vän Yngve SM2YIP idag blivit SK.

R.I.P Yngve

Kalix Radioklubb
gm
sm2oan/micke

 

 

 

Medlemsavgifter

Hej

Jag hade anledning att att uppdatera medlemslistan och ser att det är ett antal som inte betalat i år som brukar betala. 150 :- till Plusgiro 432330-9. Glöm inte att skriva namn och signal så vi vet vem som betalt. Har du glömt om du betalt då kan du kolla listan här =>

73 de micke

SK2HG Årsmöte avklarat

sk2hg_åm-23

Årsmötet avhölls som ett kombinerat fysiskt och digitalt möte i Data Center Orions lokaler.  Totalt deltog 12 medlemmar. Styrelsen förändrades något då Börje/OUY ersatte Sigvard/EJE som ordinare ledamot och Micke/IAR ersatte Göran/YER som suppleant. Efter den formella delen berättade Börje/ OUY om DC Orion och vi gjorde en rundvandring i de stora lokalerna. Kvällen avslutades med sedvanligt fika.

Micke /sm2oan