Kategoriarkiv: Aktiviter

Seskarö Fieldday 2014 avslutad

För nionde året i rad så genomfördes i helgen Seskarö  Field Day. Återigen så lyckades vi fixa perfekt väder. Ett 60-tal finns på besökslistan, som vanligt fanns deltagare från Malmö i söder och till Narvik i Norr, samt ett 15-tal från OH. Femtio personer deltog i den gemensamma middagen på Lördagskvällen. Det snackades mycket radio, kördes en del radio, men framförallt umgicks vi och hade mycket trevligt. Vi vill från Kalix Radioklubbs styrelse tacka besökare, sponsorer och de klubbmedlemmar som jobbat för att göra helgen trevlig.

IMG_5237-2

Foto;SM2YIP, Tyvärr var det rätt många som missade gruppbilden (klicka för större bild)

Resten av Yngves bilder finns i Galleriet nedan

Sponsorer till lotteriet; DX-supplyLimmared Radio&Data, Mobinet, MicrobitLarssons Järn Överkalix, Allan Nyberg Bygg AB, ICA Överkalix, OK/Q8 Överkalix OK/Q8 Haparanda, Dona Data, Överkalix Radio&TV, Laitis Pajala, Bröderna Mattsson-Hjerpe Skogsmaskiner, Elon HaparandaSwedol HaparandaArbete & Fritid Haparanda, Radio TV Polar Haparanda, Gr IT och Data Haparanda, Sotaren Östra Norrbotten.

dx_supply   mobinetlimmaredmicrobit    larssonsjarn OKQ(ica-okx   Br Mattsson logo_3aNybergsa_lind_maskin DonaData

 

Boka in 1-3 Augusti för Seskarö field day

IMG_0298-001

Kalix radioklubb SK2HG inbjuder härmed radioamatörer och intresserade till Seskarö Fieldday den 1-3 Augusti 2014.

Uppgifter om hur Ni anmäler Ert deltagande, Prisuppgifter, program, mat och boende parkering husbilar, husvagnar och bilar kommer att delges fortlöpande här på hemsidan.

Styrelsen Kalix Radioklubb gm ordf. Yngve Mattsson-Hjerpe

E-mail sm2yip.yngve(a)gmail.com Tel. 0926-73011 eller mobil. 070-5353011

 

Distrikt-2 möte i Lycksele

NI var många som gick miste om en mycket trevlig träff, med trevliga människor i en trevlig miljö. Vi vara knappa 20 på mötet och 12 som sov över. För er som inte var med finns lite bilder här. Dom fina har Yngve tagit dom andra har jag tagit /Micke

Seskarö Field day 2013 Avklarad

image

image

Seskarö field day genomfört, fint väder och många besökare som vanligt från hela SM samt OH. Bilden visar ett 50-tal middagsgäster. Vi vill från SK2HG tacka alla besökare och sponsor som bidragit till att skapa en trevlig helg. Mer bilder kommer.

Yngves bilder finns här ===>

image

För åttonde året i rad anordnar vi nu åter ‘Field-day’ på det natursköna Seskarö, där vi hyr Kyrkans lägergård med samlings lokaler stort kök och matsal, vi har tillgång till ett 50 talet sängplatser i olika form som t.ex. 4 bädds stugor, och mera logement likt eller 2 bädds rum. Säng platserna fördelar vi så rättvist vi kan och när en del kommer med husbil eller husvagn brukar boendet fungera bra. Vi umgås, kör radio och lyssnar på föredrag av bl.a SM0JZT Tilman.

Mer info om hur du anmäler dig och preliminärt program finns här=>

Ett 40 tal föranmälda 25/7 =>

Styrelsen SK2HG genom SM2YIP Yngve – ”Hjärtligt välkommna, Yngve”

Sponsorer till lotteriet; DX-supply, Limmared Radio&Data, Microbit, Larssons Järn Överkalix, Allan Nyberg Bygg AB, ICA Överkalix, OK/Q8 Överkalix OK/Q8 Haparanda, Dona Data, Överkalix Radio&TV, Bröderna Mattsson-Hjerpe Skogsmaskiner, Elon Haparanda, Swedol Haparanda, Arbete & Fritid Haparanda, Radio TV Polar Haparanda, Sotaren Östra Norrbotten.

imageimageimageimage

image imageimageimageimage

image