Seskarö Fieldday 2014 avslutad

För nionde året i rad så genomfördes i helgen Seskarö  Field Day. Återigen så lyckades vi fixa perfekt väder. Ett 60-tal finns på besökslistan, som vanligt fanns deltagare från Malmö i söder och till Narvik i Norr, samt ett 15-tal från OH. Femtio personer deltog i den gemensamma middagen på Lördagskvällen. Det snackades mycket radio, kördes en del radio, men framförallt umgicks vi och hade mycket trevligt. Vi vill från Kalix Radioklubbs styrelse tacka besökare, sponsorer och de klubbmedlemmar som jobbat för att göra helgen trevlig.

IMG_5237-2

Foto;SM2YIP, Tyvärr var det rätt många som missade gruppbilden (klicka för större bild)

Resten av Yngves bilder finns i Galleriet nedan

Sponsorer till lotteriet; DX-supplyLimmared Radio&Data, Mobinet, MicrobitLarssons Järn Överkalix, Allan Nyberg Bygg AB, ICA Överkalix, OK/Q8 Överkalix OK/Q8 Haparanda, Dona Data, Överkalix Radio&TV, Laitis Pajala, Bröderna Mattsson-Hjerpe Skogsmaskiner, Elon HaparandaSwedol HaparandaArbete & Fritid Haparanda, Radio TV Polar Haparanda, Gr IT och Data Haparanda, Sotaren Östra Norrbotten.

dx_supply   mobinetlimmaredmicrobit    larssonsjarn OKQ(ica-okx   Br Mattsson logo_3aNybergsa_lind_maskin DonaData